HC Zalău – HC Dunărea Brăila, scor final 26 – 24

Sâmbătă, 05.02.2022, HC Dunărea Brăila a disputat etapa a XIV a a Ligii Florilor MOL, împotriva echipei HC Zalău, în Sala Sporturilor din Zalău. Prima repriză s-a încheiat la egalitate, 11 – 11, iar scorul final a fost de 26 – 24. 

Au marcat pentru Brăila: Quintino (10), Araujo L. (3), Rodrigues (2), Gomes Da Rocha (4), Sazdovska J. (1) Jacobsen S. (1), Balog – Safta (1), Tamires (2).

 ”Am avut dificultăți în multe aspecte. E o problemă că nu am dat gol în primele 12 minute dar am revenit și am făcut un meci bun. În decursul meciului am avut multe penalizări de 2 minute ceea ce a făcut ca o mare parte din meci să jucăm în inferioritate numerică”, a declarat antrenorul HC Dunărea Brăila, Morten Souback.

După această etapă, HC Dunărea Brăila ocupă locul 6 în clasamentul Ligii Florilor Mol.

”Am ratat  foarte mult și din păcate ne-a costat. Mergem mai departe, ne pregătim pentru următorul meci, trebuie să ne uităm la greșeli și să încercăm să le corectăm. Nu era meciul pierdut, am avut șanse să câștigăm dar din păcate atât s-a putut astăzi”,  a declarat Elena Șerban,  portar HC Dunărea Brăila.

Etapa a XV a este programată joi, 10 februarie 2022, ora 17:00, împotriva CS Minaur Baia Mare. Partida se va juca acasă, în Sala Polivalentă din Brăila.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry