Junioarele IV de la Handbal Club Dunărea Brăila s-au calificat la turneul semifinal

La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc la Galați faza pe Euroregiunea Ro2 din cadrul Campionatului Național de Junioare 4, competiție oficială în cadrul Federației Române de Handbal.

HC Dunărea Brăila a participat la aceasta competiție cu jucătoare născute în 2008, 2009 și 2010, echipa fiind antrenată de Chis Irina.

În primul meci HC Dunărea a întâlnit echipa din Constanța, HC Omer scor final 25-17 (r1: 8-8/ r2: 7-5/ r3: 10-4).

În partida de sâmbătă echipa condusă de Irina Chis a întâlnit ACS Viitorul Oțelul Galați, scor final 32-11 (r1: 12-3/ r2: 11-6/ r3: 9-2).

Duminică echipa a jucat semifinala 1 în care a întâlnit CSM Galați, câștigând cu 26-31,  calificându-se în finala mare. Tot în aceeași zi au avut loc și finalele iar HC Dunărea Brăila a întâlnit ASC Bute Galați scor 26-16 pentru echipa din Galați.

Astfel, Handbal Club Dunărea Brăila s-a clasat  de pe locul 2 la turneul semifinal în cadrul campionatului Național de junioare IV, competiție care va avea loc în decursul acestei luni.

“Tinerele noastre jucătoare, pregătite de Chis Irina, au obținut un rezultat notabil, terminând acest turneu pe locul 2 din cele 13 echipe participante. Este înca o dovadă și o certitudine că obiectivul de a forma jucătoare din Brăila pentru viitorul handbalului local se va îndeplini cu siguranță”

, a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Caranica George.
Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry