ZIUA PORȚILOR DESCHISE la HC Dunărea Brăila! Suporterii sunt așteptați pe 22 iulie la Sala Polivalentă!

Dunărea Brăila își reia activitatea în vederea susținerii noului sezon competițional. Primul pas va fi în data de 15 iulie, atunci când va avea loc reunirea lotului.

Suporterii vor avea ocazia să cunoască echipa pe 22 iulie, la Sala Polivalentă, dată la care clubul organizează ZIUA PORȚILOR DESCHISE.

”Am programat și o primă interacțiune cu suporterii, astfel că pe data de 22 Iulie, începând cu ora 17:30, vă așteptăm la Ziua Porților Deschise – antrenament cu publicul, interacțiune cu jucătoarele, tur în Sala Polivalentă pentru prezentarea noilor investiții”, a transmis președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

Urmează două turnee de pregătire și participarea în competiția SuperCupa României. Pe data de 1 septembrie, HC Dunărea Brăila joacă prima etapă, în deplasare.

”Suntem din nou în cursa de a câștiga o medalie în EHF European League. Anul acesta însă, echipa noastră este calificată direct în faza grupelor, alături de încă 3 echipe cap de serie. Cele 12 echipe reușite din turul 3 vor ajunge în faza grupelor, unde deja sunt calificate HC Dunărea Brăila, Neptunes Nantes, Ikast și Tussies Metzingen”, a mai transmis președintele clubului.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry