Cătălin Boboc a pierdut sprijinul politic al organizației din Brăila! Secretarul de stat a amenințat cu demisia, dacă colegii nu îl vor mai susține!

Luptele Partidului Național Liberal nu se duc doar la ”centru”. În Brăila, deputatul Alexandru Popa nu s-a lăsat până nu l-a instalat înapoi în funcție pe Cătălin Canciu – actual șef al Inspectoratului Școlar Județean și președinte al Organizației Municipale.

Deputatul nu s-a oprit aici și astăzi, în cadrul BPJ-ului, 27 de liberali au decis să-i retragă sprijinul politic secretarului de stat Cătălin Boboc, acesta din urmă fiind bănuit de orchestrarea înlăturării lui Canciu de la conducerea ISJ.

În ultima conferință de presă, în calitate de președinte interimar al PNL Brăila, Cătălin Boboc spunea: Dacă se votează în partid treaba asta, ce credeți că se va întâmpla? Înainte ca premierul să semneze ordinul prin care eu am fost numit secretar de stat, colegii mei de la Brăila au votat ca propunerea să fiu eu. Dacă colegii vor vota altceva, acea decizie se va duce până la capăt. Îmi dau demisia, normal! Da, demisionez dacă se votează retragerea sprijinului politic”.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry