Ce locuri ocupă PSD-iștii din PNL la alegeri și ce a făcut tatăl deputatului Popa Alexandru din comuna Cireșu? Florin Cîrligea dă cărțile pe față!

Sătul de acuzațiile venite din partea PNL cu privire la faptul că între AUR și PSD ar exista vreo legătură, Florin Cîrligea a profitat de conferința de presă pentru a-l pune la punct pe liderul PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa.

Cîrligea spune că în AUR nu există PSD-iști pe locuri eligibile, în timp ce PNL nu ratează nicio ocazie să se laude cu traseiștii pe care i-a adus în partid.

”Inteligența artificială(n.r. deputatul Alexandru Popa) se chinuie din răsputeri să lege AUR-ul de PSD. Aș aduce la cunoștință publicului brăilean câteva aspecte care demonstrează legăturile dintre PSD și PNL. Lista PNL la Consiliul Județean o are pe locul 10 pe doamna Daniela Bordea. Știți despre cine este povestea. Un activist înfocat al PSD-ului, care are merite deosebite în alegerea domnului Marian Dragomir și a domnului Iulian Chiriac.

La Consiliul Local Municipal, pe locul 11 se află Micu Alexandru – alt mare activist. Dacă erau membri simpli de partid spuneai: domnule, au fost rătăciți prin PSD un an de zile. Era cu totul altceva.

Această doamnă și acest domn au fost activiști de bază. Parcă îl văd și acum în campania din 2008-2012 pe domnul Micu, prin față pe la Dunărea, înconjurat de oameni îmbrăcați în roșu, făcând mare campanie pentru PSD.

Ținta noastră, a AUR-ului, este partidul comasat PSD+PNL. Nu avem treabă nici cu PSD, nici cu PNL. Ei sunt același partid”, a declarat Florin Cîrligea, candidatul AUR la primăria municipiului Brăila.

După declarațiile făcute de deputatul Popa Alexandru cu privire la dezvoltarea județului Brăila, Florin Cîrligea a ținut să-i amintească liberalului unde se află comuna Cireșu astăzi, după ce a fost condusă timp de patru mandate de Radu Popa, tatăl președintelui PNL Brăila.

”Tatăl domnului Popa, primar PNL de patru mandate, a reușit și a adus comuna Cireșu pe primul loc, de la coadă, la dezvoltare. În județul Brăila, în opinia mea, nu că este domnul Popa de acolo, comuna Cireșu este cea mai subdezvoltată comună, unde se întâmplă multe fenomene care nu sunt la locul lor”, a declarat Florin Cirligea.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry