Un autobuz electric nou, trimis de Ministerul Dezvoltării, a ars la o săptămână după întâlnirea ministrului Veștea cu deputatul de la Cireșu, care sigur nu circulă cu mijloace de transport în comun!

Autobuzul a fost achiziționat în cadrul unei licitații organizate de Ministerul Dezvoltării pentru mai multe orașe care au atras fonduri europene, printre care și Brăila (5,4 milioane euro).

La o săptămână după vizita ministrului Veștea, la Brăila, un autobuz electric, primit în urma licitației organizate de Ministerul Dezvoltării, a luat foc în timp ce se afla la capăt de linie, în Vidin.

Licitația a fost organizată de Ministerul Dezvoltării – livrare autobuze electrice noi pentru orașele: Constanța, Focșani, Slobozia și Alexandria deoarece Ministerul Dezvoltării a dorit sa organizeze licitația centralizat pentru mai multe orașe. Tot ei, au mai livrat autobuze la București, Sibiu, Brașov, Târgu Mureș sau Ploiești.

Sigur că autobuzul se află în garanție și va fi înlocuit de către producător, însă nu se poate ignora faptul că licitația s-a realizat pentru transportul public de călători și doar o minune a făcut ca acesta să nu ia foc pe traseu, la oră de vârf, când elevii se întorc de la cursuri.

Mai mult, după stingerea flăcărilor, pompierii au petrecut ore bune încercând să reducă temperatura bateriilor de acumulatori pentru a evita o explozie. Autobuzul a fost supravegheat toată noaptea de două autospeciale din cadrul ISU Dunărea Brăila, iar la orele dimineții a fost preluat de o echipă Braicar. Azi se va deplasa la Brăila conducerea societății BMC iar mâine va veni o echipă tehnică din Germania.

Aflat în vizită la Brăila, în urmă cu o săptămână, ministrul Dezvoltării, Adrian-Ioan VEȘTEA, nu s-a interesat de starea autobuzelor pe care ministerul le-a trimis către Brăila și nu a dorit să se întâlnească cu toți primarii din județul Brăila sau măcar cu cei care au atras fonduri europene.

Este adevărat că liberalii brăileni nu circulă cu mijloace de transport în comun, însă nu toți brăilenii își permit mașini luxoase ca cea a deputatului de la Cireșu.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry