Petrecere mare, muzică bună și invitați de seamă, la Zilele Comunei Surdila Găiseanca

La sfârșitul săptămânii trecute, Primăria Surdila Găiseanca a organizat o manifestare, pe stadionul “Necula Marius”, dedicată zilelor comunei.

La eveniment au urcat pe scenă interpreți de muzică ușoară și populară, printre care și: Laura Haidău, Lorena, Mirela Ursache, Marian Haiducu, trupa Nemuritorii și Anca(fostă membră a trupei ASIA). Evenimentul a fost prezentat de Daniel Țigleanu.

Cu ocazia zilelor comunei, primarul Gabriel Drăguț a felicitat familiile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie și au fost premiați elevii cu rezultate deosebite.

Zilele trecute, primarul a mers acasă la eroina comunei Surdila Găiseanca, Elisabeta Anghel, o bătrână care a împlinit 105 ani. Drăguț i-a oferit un buchet de flori și un tort, dar a și întrebat-o pe bătrână care este secretul longevității.

Elisabeta Anghel este din Filipești, comuna Surdila Găiseanca și spune că secretul vieții este ”să știi de toate, să muncești și să nu-ți pierzi niciodată încrederea în Dumnezeu”. Fiica Elisabetei Anghel spune că mama ei a fost mereu o femeie ordonată, muncitoare, dar și foarte credincioasă.

Primarul Gabriel Drăguț promite că va ține vie tradiția, iar locuitorii din Surdila Găiseanca vor petrece an de an la Zilele Comunei cu invitați speciali și premii pe măsură.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry