S-au făcut investiții la HC Dunărea! Suporterii sunt invitați să cunoască echipa! Pe 11 august, amical cu Rapid!

HC Dunărea începe sezonul în forță la capitolul investiții. Sala a căpătat un nou aspect, s-au  schimbat băncile de rezervă, se va amenaja o tribună specială a sponsorilor, un modern cabinet medical și un magazin propriu.

Președintele clubului spune că banii pentru amenajarea și dotarea cabinetului medical au venit exclusiv de la sponsori.

”Cabinetul medical este cea mai importantă investiție. Ne lipsea cu desăvârșire. Efectiv nu aveam nimic, pentru sportive. Degeaba aduci jucătoare dacă nu poți să ai grijă de ele. Până la urmă este un sport fizic, iar jucătoarele au nevoie de tratamente. Acest cabinet medical a fost făcut doar din fonduri private. Avem o criosaună, un game ready, un compex, două mese de masaj. Toate jucătoarele, începând de la mini handbal și până la echipa mare, vor beneficia de serviciile acestui cabinet medical”, a declarat președintele HC Dunărea Brăila, Adrian Manole.

Sala Polivalentă a fost izolată și s-au montat mesh-uri astfel încât lumina naturală, care uneori punea în dificultate jucătoarele, în timpul meciurilor, să nu mai pătrundă în interior.

”În momentul în care avem un meci la ora 10, 11, intra lumina foarte tare în sală, iar arbitrul putea să oprească meciul, sau să nu permită desfășurarea lui. Aceste mesh-uri sunt bune și pentru sponsorii noștri pentru că ei contează foarte mult pentru noi și am vrut să le arătăm astfel recunoștința, să se regăsească și în Sala Polivalentă”, a declarat Adrian Manole.

Sala Polivalentă urmează să fie dotată cu două panouri publicitare digitale, la 40m lungime în total.

Pe 11 august, hai la Polivalentă să cunoști noua echipă HC Dunărea!

Pe 11 august, la Polivalentă, va avea loc un meci amical cu campioana României – Rapid București. Președintele HC Dunărea a enumerat câteva dintre surprizele pe care le-a pregătit suporterilor: un concert al unui cântăreț din Brăila, un spectacol de dans și prezentarea mascotei clubului.

În prezent, HC Dunărea are un lot de 22 de jucătoare, dintre care 8 românce: doi portari, doi interi, doi pivoți și două extreme.

Președintele clubului i-a invitat pe suporterii din vechea galerie să se alăture echipei în acest sezon și spune că va încerca să facă posibilă deplasarea acestora la diferite meciuri, în țară.

”Ne dorim foarte mut să vină alături de noi. Au fost sezonul trecut la ultimele meciuri. Ne dorim foarte tare să fie în continuare alături de noi. Eu îmi doresc să iau legătura cu ei, dacă se poate și să purtăm o discuție, să încercăm să ținem legătura. O să căutăm soluții să putem să-i luăm în deplasare, pentru că echipa are nevoie de atmosferă, în timpul meciului, și de susținere. Este foarte important pentru mine dacă suporterii ne sunt alături”,

a declarat președintele HC Dunărea, Adrian Manole.
Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry