Vă simțiți prostiți de Măcrineanu? La Primărie spune că nu se poate descurca singură, să-i dea cineva o cratiță, poate așa se descurcă!

Nu sunt multe femei alese în funcția de primar, în județul Brăila, însă cele care au reușit să-și câștige electoratul și să ocupe această funcție au o demnitate aparte, o dârzenie care i-ar speria pe mulți politicieni cu ”grade” înalte.

Din păcate, una dintre aceste doamne a ales, printr-o postare pe rețelele de socializare, să facă de râs sexul frumos și să se facă de râs în fața cetățenilor care au ales-o primar, fiind mințiți constant de aceasta.

Ana Cornelia Măcrineanu a candidat în 2021 din partea Partidului Social Democrat mințind electoratul că este capabilă și poate face față acestei funcții. Că le este devotată oamenilor și că ”își vor găsi mereu rezolvarea pe treptele primăriei Viziru”. Mai țineți minte doamnă, ce prostii declarați în comunicate prin 2021?

”A doua zi după alegerile din 27 iunie 2021, m-am trezit deodată singură, abandonată de partid și pusă în situația de a pune în practică, fără vreun sprijin, toate aceste promisiuni”, spune Măcrineanu, primarul comunei Viziru, căreia i-a trebuit un an de zile să învețe cum se poartă tricolorul.

Ceea ce reclamă doamna este în fapt sevrajul din urma unei campanii electorale, care a fost atât de bine organizată încât rezultatele au fost pe măsură. Este normal ca după o lună de foc, când tot activul partidului de la mic la mare te-a susținut, să te simți abandonată. Ceea ce nu a înțeles Măcrineanu este că a candidat singura la funcția de primar. Nici președintele Chiriac, nici deputații și nici vicepreședinții PSD nu aveau cum să o țină de mână în fiecare zi, la jobul pe care ea și l-a ales. Ca să vii acum, după 2 ani de la alegeri, să spui că nu faci față acestei funcții este un scuipat pe fața tuturor celor care te-au ales! Cei pe care tu i-ai mințit că te vei descurca de minune să-i reprezinți!

Mă întreb dacă doamna primar a fost vreodată în Grădiștea… dar la Surdila Găiseanca? Dar în alte comune conduse de liberali care fac cinste comunității în care sunt aleși? Pe ei cine i-a ținut de mână? Pe ei cine i-a ajutat să prospere, că nu au avut 4 parlamentari, nici președinte de Consiliu Județean și nici un europarlamentar, fost prim-ministru al României, care să militeze pentru ei. Și nici nu se plâng pe Facebook ca este greu tare să fii primar, că nu îi ajută nimeni!

Partidul te-a ajutat! Te-a ajutat să ocupi o funcție pe care clar nu o meriți și nu o reprezinți cu onoare! Mai bine mergi de aprinde o lumânare, poate așa vei primi iertare de la adevăratul primar al comunei Viziru!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry