Premieră la Teatrul de Păpuși Brăila – “Mica sirenă” adaptare după H.C. Andersen.

La început de stagiune, Teatrul de Păpuși Brăila își adaugă în repertoriu un nou spectacol. Astfel, vă invităm duminică 22 septembrie 2024, ora 11:00 la premiera spectacolului “Mica sirenă” adaptare după H.C. Andersen. Regia și scenariul sunt semnate de Georgeta Lozincă, scenografia Tünde Tomos, iar muzica este compusă de Codruț Bîrsan.

Distribuția este următoarea: Ștefana Niță, Diana Grigoroșcuță, Alexandra Mertoiu, Sofia Cătrună, Iulian Gheorghe, Ioana Popescu, Gabriela Picuș, Ionuț-Iulian Strat și Valentina Lepădatu.

„Spectacolul vă transpune în mirifica lume a mării, cu o mulţime de personaje surpriză. Îndrăgiţii actori ai teatrului, dau naștere unor personaje fabuloase. Vă invităm să asistaţi la magica transformare a sirenei Ariel, prinţesa mărilor.

Mica sirenă este fata regelui Triton, stăpânul mărilor. Aceasta este fascinată de lumea pământenilor și dorește să devină și ea om. Vrăjitoarea Ursula se răzbună, fiind supărată că nu a fost invitată la petrecerea organizată cu ocazia împlinirii celor optsprezece ani de către Ariel. Face o vrajă care o ridică pe Ariel la suprafața mării. Aceasta asistă la scufundarea corabiei pe care se afla prințul Erik… Pentru a afla continuarea poveștii, vă așteptăm cu mare drag la teatru.” –  a dorit să menționeze doamna regizor Georgeta Lozincă.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry