Alexandru Jantea, atac dur la Drăghincescu: ”Sunteți nedemnă de a ocupa această funcție și prin ce ați făcut v-ați încălcat propriul jurământ depus în momentul investirii”

Nici până la acest moment, subprefectul Simona Drăghincescu nu a revenit asupra deciziei de a obliga brăilenii să poarte masca în toate spațiile publice. Viceprimarul Alexandru Jantea, ales din nou pe listele de consilieri locali ai PSD, i-a atras atenția subprefectului că încalcă jurământul depus la învestire.

”Având în vedere datele oficiale comunicate de Ministerul Afacerilor Interne în data de 15.10.2020 din care rezultă că Județul Brăila se află sub pragul de 1,5 solicit subprefectului Simona Drăghincescu să ne comunice baza legală prin care și-a permis să încalce drepturile și libertățile prevăzute în Constituția României și articolul 8 din Convenția Europeană pentru Protecția Drepturilor Omului și a Libertăților Fundamentale.

Bătaia de joc adusă la adresa cetățenilor, abuzurile, încălcarea justiției și minciuna la cote alarmante definesc actuala guvernare atât pe plan local cât și central.

Obligativitatea nejustificată de a purta masca în spații deschise nu face altceva decât să ascundă o nouă formă de taxare a populației și așa greu încercată de distrugerea industriei horeca, a turismului, a culturii și mai ales a școlii.

Sunteți nedemnă de a ocupa această funcție și prin ce ați făcut v-ați încălcat propriul jurământ depus în momentul învestirii”, a declarat viceprimarul Alexandru Jantea.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry