B.Botea: “Altii fac autostrazi pe mari si noi nu putem sa astupam sase metri patrati de asfalt”

B.Botea: “Altii fac autostrazi pe mari si noi nu putem sa astupam sase metri patrati de asfalt”

 

 

In cadrul sedintei Consiliului Local Municipal, s-a adus in discutie din nou asfaltarea de pe Calea Galati. Exceptand faptul ca sunt cel putin 4 treceri de pietoni nesemaforizate, intre strada Eroilor si strada Ulmului, firma care s-a ocupat de reparatii a considerat ca intrarea in parcarea Lidl nu este in atributiile ei.

 

 

“A fost atat de imposibil sa se gaseasca o solutie provizorie, pentru astuparea gropilor si pentru marcajul pietonal, intre cele doua magazine. Permanent, acolo este un trafic pe zona pietaonala, trec copii de la un magazin la altul cu parintii, nu este niciun marcaj pietonal, trec tiruri permanent, soseaua este distrusa si degradata, de doi ani de zile, cu aceasta impotenta administrativa, de a nu rezolva aceasta problema. Mie mi se pare banala, suntem in 2018, altii fac autostrazi pe mari si noi nu putem sa astupam sase metri patrati de asfalt”, a acuzat consilierul PND, Bogdan Botea.

In ceea ce priveste marcajul pietonal, primarul municipiului Braila, Marian Dragomir a precizat ca lucrarile au inceput deja si nu se vor opri, pana cand tot municipiul nu va fi marcat corespunzator.

 

 

“Pe data de 29 mai, au inceput marcajele rutiere in municipiul Braila, se va ajunge in absolut toate locatiile si absolut toate zonele, inclusiv acolo”, a raspuns primarul Marian Dragomir.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry