Bani cheltuiți la îndemnul Companiei Naționale de Investiții! Primarul comunei Măxineni este dezamăgit de promisiunile CNI!

Aflat la primul mandat, Ionuț Postolache, primarul comunei Măxineni, s-a confruntat cu aceeași problemă pe care au semnalat-o de-a lungul anilor, mai toți primarii din țară. Mai exact, la îndemnul Companiei Naționale de Investiții, primarul a demarat o serie de proiecte, foarte importante pentru comunitatea pe care o conduce, a investit bani în avize, autorizații și studii de fezabilitate, ca la final să rămână doar cu banii cheltuiți. Promisiunile din partea CNI nu s-au concluzionat, proiectele nu au primit finanțare, iar acum edilul încearcă să le finanțeze prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

”Am o mare dezamăgire legată de proiectele depuse la Compania Națională de Investiții. În primăvară ni s-a zis să depunem cât mai multe proiecte că or să se dea bani. Am reușit să contractăm proiectele, am făcut studii de fezabilitate, pentru că nimeni nu te primește fără aceste documente și am rămas cu ele așa. De exemplu, la o asfaltare din satul Corbul Nou, proiectarea este aproximativ 90 de mii de lei. Va trebui, până la sfârșitul anului să plătesc undeva la 30 de mii de lei, bani care sunt dați pe hârtii”, a declarat primarul comunei Măxineni, făcând referire la studiile de fezabilitate.

Întrebat dacă mai are vreo speranță în realizarea acestor proiecte, Ionuț Postolache a declarat că proiectele au fost depuse și pe ”Anghel Saligny” și speră să primească finanțare.

”Am mai depus la CNI și pentru două baze sportive, piste de biciclete, extinderea sediului primăriei și alte trei proiecte care vizează asfaltarea străzilor rămase din proiectele trecute”, spune primarul Ionuț Postolache.

Dacă va primi finanțare prin ”Anghel Saligny”, comuna Măxineni nu va mai avea nicio uliță neasfaltată.  

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry