Brai-Cata a dezertat! Cartierul Viziru, îngropat în zăpadă și gunoaie!

Brai-Cata a dezertat! Cartierul Viziru, îngropat în zăpadă și gunoaie!

 

 

Problemele societății Brai-Cata SA sunt vechi. Anul trecut angajații au ieșit de mai mute ori în stradă pentru a protesta față de întârzierile la plata salariilor.

Marian Dragomir a atras atenția în cadrul unei conferințe de presă asupra faptului că socitatea și-a extins activitatea în mai multe județe, fapt care a îngreunat situația ei financiară. Totodată, edilul a menționat că administrația locală este cu plata la zi către operatorii de salubritate.

Azi Brai-Cata va fi amendată pentru ca nu a iesit la deszapezire si ieri nu a ridicat gunoiul. Aceasta societate privată nu a onorat contractele având probleme financiare desi Primaria Municipiului Brăila este cu plata la zi a salubrizarii și deszapezirii. Aceasta situatie a condus la redirectionarea utilajelor și pe sectorul acesteia și la întârzieri în deszapezire. Estimez că într-o perioadă scurtă de timp vom reuși să scoatem străzile la negru”, a declarat primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir.

Soluția, în cazul de față, a fost ca RER să preia traseul deținut de Brai-Cata, cel puțin în vederea deszăpezirii, astfel încât traficul pe arterele principale să se desfășoare în condiții optime.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry