Brăila rămâne cu un singur subprefect! Mandatul Simonei Drăghincescu se apropie de final!

Subprefectul, cu atribuții de prefect, Simona Drăghincescu a anunțat astăzi că mandatul său la instituția Prefecturii Brăila se apropie de final.

Simona Drăghincescu a fost detașată în funcția de subprefect din postul de funcționar public parlamentar, la Camera Deputaților, post care va fi reorganizat odată cu noul Parlament. Din acest motiv, detașarea Simonei Drăghincescu la Prefectura Brăila nu mai este posibilă.

Este aproape oficial. Activitatea mea la Instituția Prefectului jud. Brăila se apropie de sfârșit. Banuiam(știam) asta de la început. A fost o perioadă interesantă, cu bune si cu rele, ca peste tot. M-am ocupat de organizarea alegerilor locale și parlamentare, n-au fost probleme, au fost organizate bine. Rezultatele nu au fost răspunderea mea chiar dacă “unii” așa și-ar fi dorit…

Am văzut, ca și voi, ce s-a întâmplat înainte și după… Așa e în viață, când știi să faci o lista bunicică și ai candidați cât de cât valorosi iei și voturi când nu faci asta iei… praful de pe tobă, a spus Simona Drăghincescu.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry