Câștigătorul nu a mai dorit să semneze Contractul de superficie! Licitația pentru Caporal Mușat II va fi reluată!

TAGICOST TRANS SRL nu a mai semnat Contractul de superficie după ce a câștigat licitația, luna trecută. Presa locală a relatat la acea dată că sociateatea nu au putea face față unui astfel de contract, având un singur angajat și pierderi multiple.

Cu toate astea, reprezentanții societății s-au retras singuri din proiect, după ce au fost desemnați câștigatori, situație care obligă acum adminsitrația locală să organizeze o nouă licitație.

Câștigătorul licitației a solicitat clarificări privind construcțiile ce pot fi edificate pe teren. Reprezentantul Primăriei Municipiului Brăila a susținut că toate informațiile au fost incluse în Caietul de sarcini și anexele la acesta, toți participanții la licitație au semnat o declarație prin care și-au însușit conținutul documentației de licitație iar Contractul de superficie (Anexa 6 la Caietul de sarcini) nu poate fi modificat de părți.

Câștigătorul licitației nu a mai dorit să semneze Contractul de superficie.

Primăria Municipiului Brăila va reține garanția de participare la licitație în valoare de 100.000 lei și va demara procedura pentru organizarea unei noi licitații”,

a declarat primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir.

La licitația cu strigare, în sistem liber, competitiv – Caporal Mușat au participat:

1.Tancrad SRL

2 Tagicost Trans SRL

3.Avesa Sud Proiect SRL

4.Ligidron SRL

Toti cei 4 participanți s-au calificat în etapă finală, însă licitația a fost câștigată de TAGICOST TRANS SRL cu sediul în Braila.

Valoare redevenței este de 2.480.841,528 lei/an.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry