Consiliul Județean continuă proiectele de cofinanțare a UAT-urilor, indiferent de culoarea politică a primarilor! Măxineni a primit aproximativ 300.000 lei!

Consiliul Județean continuă să ajute UAT-urile din Brăila prin proiecte de cofinanțare. Comuna Măxineni, condusă de Ionuț Postolache(USR), a primit aproximativ 300.000 lei pentru amenajarea stadionului din localitatea Latinu și amenajarea stadionului din Corbu Nou.

Am început dezvoltarea comunei Măxineni! Am găsit sprijinul Consiliului Județean Brăila prin președintele instituției, dl. Francisk Iulian Chiriac. Astăzi am semnat actele adiționale la cele două contracte de asociere: amenajare stadion în localitatea Latinu (aprox. 300.000 lei valoare totală proiect, din care jumătate contribuția CJ), amenajare stadion în localitatea Corbu Nou (aprox. 300.000 lei valoare totală proiect, din care jumătate contribuția CJ).

Mă bazez mult pe sprijinul președintelui CJ, care de fiecare dată m-a ajutat și îndrumat fără să țină cont de culoarea politică.

Pe data de 6 decembrie, susțin oamenii care sunt alături de oameni și care sunt implicati în dezvoltarea zonelor rurale. Sper ca cei pe care îi alegem să fie cea mai bună soluție pentru viitorul nostru, a declarat primarul comunei Măxineni, Ionuț Postolache.

Prin proiecte de asociere cu Consiliul Județean Brăila, comuna Măxineni a primit în perioada 2018-2019 aproximativ 550.000 de lei pentru următoarele proiecte:

Amenajarea a două parcuri cu locuri de joacă în Corbu Nou și Corbu vechi – 314.198,46 lei

Modernizarea iluminatului public – 232.857,41 lei

Întotdeauna am pus locuitorii județului pe primul loc. Fiecare localitate, fiecare comună și fiecare primar este al județului Brăila, indiferent de culoarea politică, el este, ca și mine, în slujba brăilenilor. De fiecare dată, când am primit solicitări de la primari, am răspuns imediat, cu gândul doar la nevoile cetățenilor care m-au ales să-i reprezint și să-i ajut să se dezvolte. Problemele brăilenilor sunt mai presus de orgolii și campanii, a declarat președintele Consiliului Județean, Iulian Chiriac.

Prin Programul Național de Dezvoltare Locală guvernele PSD au alocat, către comuna Măxineni, sumele:

– Modernizarea liceului ”Matei Basarab” din comuna Măxineni, județul Brăila – 2.265.165 lei

– Modernizarea străzilor din localitatea Latinu si Corbu Vechi, comuna Măxineni, județul Brăila – 11.852.757,10 lei

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry