Diplome de excelență pentru aleșii din Consiliul Județean! Ședința festivă nu a fost lipsită de evenimente

Diplome de excelență pentru aleșii din Consiliul Județean! Ședința festivă nu a fost lipsită de evenimente

 

 

Președintele Consiliului Județean Brăila, Iulian Chiriac le-a făcut o surpriză aleșilor locali care au trecut pragul instituției pe care o conduce, din ultimii 26 de ani. Manifestarea a început cu intonarea Imnului României, după care a urmat un moment de reculegere pentru aleșii locali care nu mai sunt printre noi.

Despre istoria României, de la Marea Unire și până în zilele noastre au vorbit atât consilierul județean Viorel Mortu, cât și Vasile Datcu, scriitor, membru fondator al PNL Brăila și, in 1990, primul “primar al județului Brăila”.

”La 26 de ani de la înființarea instituției, la 100 de ani de la desăvârșirea statului național român, la 650 de ani de la prima atestare documentară a Brăilei, am dorit să ofer diplome de excelență tuturor celor care au contribuit la dezvoltarea județului Brăila. Dezvoltarea județului a fost și este obiectivul fiecăruia dintre noi, indiferent că suntem consilieri județeni, locali sau parlamentari. Au fost și momente mai tensionate în acest mandat însă consider că oamenii puternici privesc în viitor. Dragi colegi, vă mulțumesc că ați reprezentat județul Brăila cu onoare și demnitate, vă mulțumesc pentru întreaga activitate în cadrul Consiliului Județean Brăila”, a declarat președinteșe Consiliului Județean Brăila, Iulian Chiriac.

Ședința festivă nu a fost lipsită de evenimente neplăcute. Doi dintre consilierii județeni, în funcție, și-au manifestat public nemulțumirea față de această manifestare.

Printre cei care au primit distincția de excelență în activitate se numără și colegul nostru, jurnalistul Silviu Boală, care a fost ales consilier județean în mandatul 2009-2012, ales pe listele Partidului Democrat Liberal.

{os-gal-36}

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry