Dragomir: “O stradă cu mlaștini și noroaie se transformă într-o normalitate”

Dragomir: “O stradă cu mlaștini și noroaie se transformă într-o normalitate” 

Locuitorii cartierului Nedelcu Chercea au un motiv serios de bucurie. Încă din Săptămâna Mare, utilajele au început continuarea asfaltării străzilor din cartier. Cu toate că, proiectul a fost demarat în luna august a anului 2016, încă mai sunt brăileni care și-au pierdut speranța și încrederea că stradă lor va fi asfaltata. 

“Procedurile pentru asfaltarea celor 10,8 km, modernizarea și extinderea la 4 benzi a Str. Focșani au început în luna august 2016. Au fost finalizate procedurile legale și birocratice, iar în data de 30 martie 2018 cele două amplasamente au fost predate către constructor în vederea asfaltării”, a declarat primarul Marian Dragomir.

Lucrările cuprind străzile de pe sectorul dintre Șoseaua Baldovinesti și Șoseaua Focșani, Magaziilor și porțiunea dintre stradă Livezilor, către strada Decebal.

“Lucrările încep pe Focșani de la Comună din Paris către Soseaua de Centură și porțiuni de stradă vor fi blocate complet temporar pe perioadă lucrărilor”, a adăugat primarul municipiului Brăila.

O altă veste bună pentru șoferi, venită din partea administrației ține de asfaltarea Șoselei de Centură, pe porțiunea cuprinsă între Șoseaua Vizirului și Șoseaua Buzăului.

Referitor la problemele pe care le întâmpina, în special șoferii, în restul cartierelor, primarul a declarat: “Deși iarnă nu a fost una deosebit de grea, se constată că asfaltul vechi s-a faianțat și în zone în care nu erau gropi, avem o problemă reală. În paralel, plombele care nu au rezistat vor fi refăcute pe cheltuiala societății”.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry