Motive de bucurie pentru copii! Primarul a enumerat investițiile care se vor face în spații de joacă și de recreere!

Administrația Drgomir continuă investițiile în parcuri de joacă pentru copii. La începutul acestui an se vor organiza licitații pentru fiecare obiectiv. Proiectele au fost votate la finalul anului 2021, în Consiliul Local Municipal.

”Anul acesta organizăm licitațiile, ca urmare a aprobării proiectelor în lunile noiembrie și decembrie a anului 2021, pentru modernizarea următoarelor parcuri: extindere Caporal Mușat, extinderea parcului din spatele Grădiniței Pinochio(n.r. la Mocheta) – acolo a fost primul parc de joacă modern realizat în formula actuală, iar lângă este un teren viran, iar la solicitarea locatarilor vom face o zonă care va deservi copiilor pentru practicarea anumitor sporturi, dar și o zonă de relaxare pentru diverse categorii de vârstă(…)

În Călărași IV vom avea un parc de joacă inedit, am putea să spunem că va fi primul parc de joacă acoperit din Brăila, ca urmare a faptului că va fi amenajat pe locația fostei piețe. Vrem să păstrăm acea cupolă care se prezintă într-o stare foarte bună”, a transmis primarul municipiului Brăila, Marian Dragomir(declarația completă în video de mai jos).

Un nou și modern Orășel al Copiilor!

Orășelul Copiilor intră în reabilitare! Au fost demontate toate instalațiile vechi, iar din primăvară constructorul va începe lucrările. Primarul municipiului Brăila promite un spațiu de joacă și relaxare pe categorii de vârstă, care va include și o zonă de fitness. Informațiile complete sunt prezentate în materialul video.

”În Parcul Monument etapa a II-a, de la Liceul de Chimie către Spitalul Județean, suntem într-o stare foarte avansată a lucrărilor, înainte de termen. Deja arborii bătrâni au fost tăiați, vegetația spontană a fost îndepărtată, astfel încât, ca și în cealaltă parte a parcului, să oferim un climat de siguranță celor care merg în zona respectivă să se plimbe. S-au turnat cam 80% din aleile de beton, urmează să fie asfaltate și ulterior se vor monta corpurile de iluminat”, a declarat primarul Marian Dragomir.

Edilul spune că în această zonă a parcului vor fi montate băncuțe moderne, iar lucrarea va fi finalizată în vara acestui an.

Tot în primăvară vor începe lucrările și la parcul de skate.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry