O bila alba pentru CJ: Sectia de Cardio-Pediatrie a fost preluata!

O bila alba pentru CJ: Sectia de Cardio-Pediatrie a fost preluata!

 

 

Presedintele Consiliului Judetean a anuntat astazi faptul ca institutia pe care o conduce a preluat sectia de Cardio-Pediatrie. Iulian Chiriac a declarat ca urmeaza o expertiza a cladirii, pentru ca deja i s-au semnalat o serie de vicii, inclusiv faptul ca sectia nu este alimentata cu apa calda.

“Ieri am primit procesul verbal de receptie partiala a sectiei de Cardiologie – Pediatrie. Deci am finalizat, a preluat Consiliul Judetean toata sectia. In sedinta din august, prin hotarare de Consiliu Judetean vom da in administrare spitalului aceasta sectie si vom urma pasii, acea expertiza, atfel incat sa fim in legalitate, cu tot ceea ce insemna investitii acolo. Sectia sa fie functionala si pentru Cardiologie, dar si pentru Pediatrie”, a declarat Iulian Chiriac.

La momentul actual, desi Cardiologia este gata, nu exista o legatura directa intre aceasta si spital. Initial, s-a dorit spargerea zidului care le desparte acum, insa, pe parcurs, s-a constatat ca acest lucru este imposibil, deoarece ar fi afectata rezistenta intregului spital.

Practic, cladirea nu este finalizata in totalitate, ci in proportie de 98%. Acesti 2% ramasi, pe care Consiliul Judetean si-i asuma, sunt foarte importanti pentru a lua autorizatia de functionare a acestui corp de cladire.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry