Parcări în 2020: peste 11.700mp! Asfaltările și reamenajările spațiilor de pe domeniul public continuă și în 2021!

Primăria Brăila prin serviciul specializat de asfaltări al S.U.P.A.G.L a executat în cursul anului 2020 lucrări de întreținere ale carosabilului în parcările din Municipiul Brăila pe o suprafață de 11.700 mp, precum și aleilor aferente acestora cu o suprafață de 1.560 mp.

Aceste lucrări s-au desfășurat în următoarele locații: Cartier Viziru – Aleea Lebedei, Bl. E3, E4; Bl. D4; Bl. E1, E2; Strada Tineretului Bl. D, parcare Romarta Nouă.

Menționăm că simultan în parcările menționate au executat lucrări și Compania de Utilități Publice Dunărea Brăila care a asigurat montarea geigerelor necesare pentru preluarea apelor pluviale, precum și Seroplant care a efectuat lucrările de toaletare ale arborilor de pe amplasamentul parcărilor.

De asemenea, au fost realizate lucrări de așternere mixturi asfaltice pe aleile locurilor de joacă, cu o suprafața totală de 2.160 mp. Acestea au avut următoarele amplasamente: loc de joacă Jandarmerie, Str. Simion Bărnuțiu Bl. A37, Str. Industriei Bl. D4, Calea Galați Bl. 4, Complex Dinamo, Aleea Policlinicii Bl. G15.

Ca urmare a modernizării parcărilor din Municipiul Brăila, în prezent din cele 10470 locuri de parcare, sunt ocupate un număr de 7604, reprezentând un procent de 72%, cu 7% mai mult decât în anul 2019.

Pentru anul 2021 echipa de asfaltări are în program lucrări de întreținere în parcările din oraș pe o suprafață de aproximativ 30.000mp.

Pentru rezervarea unui loc de parcare se poate folosi și platforma instituției: https://parcaribraila.gisapp.ro/index iar plata locului de parcare se va putea face și online.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry