Peste 40 de angajați, de la Yazaki, au fost testați pozitiv! Prefectul speră să nu ajungem în situația de a închide fabrica!

Peste 3000 de brăileni riscă să rămână fără muncă, dacă situația de la Yazaki va fi scăpată de sub control. La momentul actual peste 40 de angajați au fost testați pozitiv iar contacții lor vor fi nevoiți să respecte măsura izolării.

”Vreau să fac în primul rând un apel către angajați, la familiile lor, la cei care îi cunosc: Fraților, apărați-vă locurile de muncă, până la urmă! Mai avem o săptămână și întreaga fabrică intră în acel concediu de vară, de două săptămâni. Dacă nu vă luați măsuri, dacă nu vă protejați, cei care știți că ați intrat în contact cu cazuri pozitive, nu stați acasă și nu anunțați DSP-ul, vom fi obligați să luam măsura închiderii fabricii”, a spus prefectul Cătălin Boboc.

Situația este cu atât mai gravă în cazul contacților persoanelor infectate cu noul coronavirus, care în loc să sune la 112 și să anunțe că au fost expuși, au folosit mijloace de transport în comun pentru a merge la spital să se testeze.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry