Presedintele in judet: Ianca si Sutesti la raport!

Presedintele in judet: Ianca si Sutesti la raport!

 

Presedintele Consiliului Judetean Braila a continuat si in aceasta saptamana seria vizitelor in judet, pentru a vedea la fata locului care sunt problemele de infrastructura cu care brailenii se confrunta.

“Orasul Ianca si comuna Sutesti sunt cele doua UAT-uri in care am mers astazi pentru a sta de vorba cu primarii si consilierii locali. Am identificat probleme din aceste zone si am discutat despre proiectele depuse pe PNDL II si stadiul lor. Voi continua cu aceste intrevederi si in perioada urmatoare. Dupa cum va informam anterior, mi-am propus sa ajung in fiecare unitate administrativ teritoriala. Consider ca este absolut necesar contactul permanent cu primarii si consilierii, incercand astfel sa identificam si sa solutionam in timp util problemele localitatilor”, a declarat presedintele Consiliului Judetean pe pagina personala de facebook.

In Ianca, prin PNDL II se va reabilita reteaua de strazi in satele Berlesti si Tarlele Filiu.

Tot prin PNDL II, in comuna Sutesti, sat Mihail Kogalniceanu se va construi o gradinita cu 25 de locuri pentru copiii din zona si tot in Sutesti, la scoala gimnaziala se va construi un grup sanitar nou.

In ceea ce priveste drumurile din comuna, acestea vor fi modernizate si reabilitate cu alocatii de la bugetul de stat in valoare de 13,990,058.00 lei.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry