Sedinta extraordinara la Consiliul Judetean! Vezi aici ce proiecte au fost aprobate!

Sedinta extraordinara la Consiliul Judetean! Vezi aici ce proiecte au fost aprobate!

 

 

Doua proiecte foarte importante pentru sistemul sanitar din judetul Braila, au fost aprobate ieri dupa-amiaza, in cadrul unei sedinte extraordinare.

Este vorba despre rambursarea unor sume importante de bani, spitatelor din judetul Braila, care au achizitionat echipamente si au efectuat dotari pentru Ambulatoriu si UPU, in perioada 2014-2018.

Altfel spus, Spitalul Judetean, Spitalul de Pneumoftiziologie si Spitalul orasenesc Faurei – in parteneriat cu Ministerul Sanatatii, Consiliul Judetean Braila si alte UAT-uri si unitati spitalicesti din regiune – vor depune doua cereri de finantare in cadrul Programului Operational 2014-2020, pentru a se rambursa sumele platite din resursele proprii ale spitalelor, din bugetele locale sau de la bugetul de stat pentru investitiile in unitatile sanitare in perioada mentionata.

“Proiectele “Imbunatatirea accesului populatiei din judetele Constanta, Vrancea, Buzau, Braila si Galati la servicii medicale de urgenta” si “Asigurarea accesului la servicii de sanatate in regim ambulatoriu pentru populatia judetelor Constanta, Vrancea, Buzau, Braila si Galati” vor aduce sistemului sanitar din judetul Braila aproximativ 20.000.000 de lei. Toate acestea sunt posibile printr-un acord de parteneriat ce urmeaza sa fie semnat, intre Ministerul Sanatatii si Consiliul Judetean Braila”, a precizat presedintele Consiliului Judetean Braila, Iulian Chiriac.

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry