Timofei a depus jurământul! Ceremonia de învestire a prefectului a fost realizată în sistem de videoconferință!

Astăzi, 20 ianuarie 2022, Iulian Timofei, numit în funcția publică de prefect al județului Brăila, a depus jurământul de credință în cadrul unei ceremonii în sistem de videoconferință, la care au participat subsecretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Gheorghe Sorescu, reprezentanți ai autorităților publice locale, parlamentari și șefi ai serviciilor publice deconcentrate.

”După o experiență lungă închinată liniștii și ordinii publice, a respectării cu strictețe a legilor, asigur cetățenii județului Brăila că îi voi reprezenta cu maximă eficiență în relația cu Guvernul României. Totodată, Instituția Prefectului va fi un model de transparență și eficiență pentru toate instituțiile publice din județ și un partener categoric si activ în relația cu administrațiile publice locale. Odată cu numirea în această funcție îmi asum responsabilitatea de a deveni un sprijin total pentru oamenii de bună credință” a spus prefectul Iulian Timofei în mesajul adresat celor prezenți la eveniment.

Domnul Iulian Timofei a fost numit prefect al județului Brăila, printr-o Hotărâre de Guvern publicată în Monitorul Oficial din 19 ianuarie 2022.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry