Deputatul PSD, Nicu Niță: ”Procesatorii pot depune cereri de finanțare prin Programul național de dezvoltare și susținere a industriei alimentare INVESTALIM”

Programul național de dezvoltare și susținere a industriei alimentare INVESTALIM dispune de un buget total de 590 de milioane de euro, având o alocarea anuală pentru finanțarea proiectelor de investiții de aproximativ 147,5 milioane euro.

Începând cu data de 27 octombrie 2023 ora 08:30 – Procesatorii pot depune cereri de finanțare prin Programul național de dezvoltare și susținere a industriei alimentare INVESTALIM – invit pe această cale toți brăilenii să aibă curaj și să se înscrie.

Ghidul solicitantului și anexele acestuia pentru accesarea fondurilor disponibile se regăsesc la adresa: www.afir.ro, meniul ”Finanțare”, secțiunea ”Schema de ajutor de stat – INVESTALIM”.

Partidul Social Democrat este alături – întotdeauna – de orice inițiativă menită să sprijine producătorii și antreprenorii locali”, a transmis deputatul PSD, Nicu Niță.

Beneficiarii eligibili pentru acest tip de sprijin pot fi întreprinderile nou-înființate sau întreprinderile în activitate, atât IMM, cât și întreprinderi mari.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry