Miercuri 26 iunie se deschide noul magazin Altex, în Brăila

Miercuri 26 iunie se deschide noul magazin Altex, în Brăila

 

 

Miercuri, 26 iunie 2019, ora 13:00 va avea loc evenimentul de deschidere a noului magazin ALTEX Dorobanților, cel mai mare din județul Brăila și cel cu numărul 101 al rețelei naționale, un adevărat CENTRU DE SERVICII care, în urma unei investiții de 5,3 MIL de euro, facilitează accesul clienților la tehnologie pentru a beneficia de o experiență cât mai bună de achiziție și de soluții care să le îmbunătățească viața.

Evenimentul la care vor participa reprezentați din top managementul ALTEX România, reprezentanți ai autorităților locale și reprezentanți ai companiilor partenere, va avea loc la sediul noului magazin ALTEX din Brăila, Bulevardul Dorobanților, nr. 415, lângă magazinul Kaufland.

ALTEX Dorobanților nu va fi însă cel de-al treilea magazin pe care retailerul îl va deține în Brăila, conducerea companiei luând decizia de a închide magazinul amplasat în centrul comercial Winmarkt, din strada Mihai Eminescu, nr. 90, etaj 3. 

Altex România este liderul pieței românești de retail cu produse electrocasnice, electronice, IT, comunicații și multimedia. Compania are o rețea națională de 89 de magazine cu aproximativ 2.000 de angajați.  

ALTEX îşi propune să mai deschidă 5-6 magazine în ultimul trimestru din acest an, şi vrea ca acest ritm să continue în următorii doi ani.

Acum deschidem un magazin de 2.600 mp în Brăila şi vrem să mai dschidem încă 5 sau 6 magazine noi în T4. La fel şi anul viitor şi peste doi ani”, spune Edvin Abdulachim, director comercial ALTEX, în cadrul evenimentului

Abdulachim susţine că piaţa din România este una mare, dar extrem de competitivă.

Piaţa din România este una mare, cu puţini jucători, dar totuşi extrem de competitivă. Vedem potenţialul de creştere. Avem peste 120 de magazine în ţară cu o suprafaţă totală de peste 150.000 mp. Asta înseamnă în medie 1.200 mp pe magazin. Unele sunt mai mari iar altele sunt mai mici”, menţionează directorul comercial.

La deschidere, Altex Dorobanților ne promite reduceri incredibile la toate categoriile de produse!

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry