Cuza Sport nu a primit fondurile necesare de la CLM! Echipa va fi nevoită să se retragă din Ligă!

Cuza Sport nu a primit fondurile necesare de la CLM! Echipa va fi nevoită să se retragă din Ligă!

 

 

Nimic nu i-a înduplecat pe consilieri să gândească o rectificare bugetară care să păstreze echipa de baschet în Liga Națională. Scuzele au curs lanț, iar glasul firav al opoziției nu a înclinat în niciun fel determinarea consilierilor puterii.

O echipă care promitea totul, la început de sezon, a rămas cu aripile frânte.

Nici în această ședință nu am primit răspunsul la întrebarea care stă de ceva vreme pe buzele sportivilor din Brăila – de ce? De ce nu se dorește sport de performanță? Și aici nu vorbim doar de baschet, vorbim și de fotbal, și de handbal, și de volei, și de box…

Cu riscul de a-mi aduna câțiva ”prieteni” eu înțeleg că actuala administrație nu are niciun interes să plătească salariile unor jucători valoroși care să aducă Brăila în primele locuri din clasamente, indiferent de sport. Interesul, din punctul meu de vedere, este ca doar copiii brăilenilor să beneficieze de pe urma sumelor alocate de administrație către sport. Acest lucru nu este neapărat rău! Că banii, din bugetul local, se duc către copiii noștri nu este un lucru rău!

În acest caz însă, nu putem să avem pretenții la podium, la locul 6 sau chiar la ultimul în clasament. În aceste condiții nu putem să le promitem celor de la Federație că vom avea echipă în Ligă, dacă noi nu ne dorim asta, sau nu avem puterea financiară de a produce echipa de Ligă!

Mai jos regăsiți declarațiile din ședința Consiliului Local Municipal, de astăzi, 29 noiembrie 2018, cu privire la fondurile promise, dar care nu au fost alocate.

 

 

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry