Există o explicație: Boboc este PSD-ist!

Știe cineva pe cine caută Boboc la Ministerul Muncii? Fost vice al Consiliului Județean, fost senator, fost și veșnic candidat al PNL-ului, ”bobocul jumulit” așa cum îl numește actualul președinte al Consiliului Județean a fost uns secretar de stat la Ministerul Muncii. Când era să mă bucur că Brăila este reprezentată în Guvern, aflu că Boboc e cel care ne va reprezenta… Păi Boboc nu a fost în stare de nimic în Brăila, ce să caute el în Guvern. Să nu uităm că Boboc a ieșit senator pe voturile PSD-ului, în USL, altfel probabil că nici nu mai auzeam de el.

Amuzantă a fost însă declarața (încă) președintelui interimar al PNL Brăila:

Orice funcție publică onorează si obligă! Nu am fugit niciodată de muncă, de responsabilitate!”, păi cine te mai crede Cătăline? O să dai în brânci de atâta muncă după ce ți-ai asigurat un loc călduț la capitală. Problema e că Turcan nu e Gorghiu și în final s-ar putea să ajungi să regreți Prefectura Brăila, locul în care Boboc chiar a fost nevoit să muncească câteva luni… mama lui de coronavirus, că altfel dormea liniștit și în funcția aia.

Și ca să ne amuzăm cu toții, sursele mele din PNL zic că ”bobocul jumulit” s-ar fi lăudat că peste 4 ani îl ”bate” pe Dragomir! Hahahaha!

Îmi este foarte greu să înțeleg scenariul prin care PNL ar putea să iasă peste 4 ani tot cu Boboc – veșnic candidat. Există o singură explicație, una singură: Boboc e psd-ist!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry