Hai la bord cu nea’ Boboc! Nu toți primarii liberali au avut bilet de intrare la Cîțu!

Câțiva primari liberali brăileni s-au întâlnit cu premierul Florin Cîțu! Cătălin Boboc pe post de ușier la Palatul Victoria!

Disperarea lui Cătălin Boboc nu are margini! Liderul interimar al liberalilor brăileni simte că îi fuge pământul de sub picioare și mai are puțin și pierde șefia liberalilor brăileni în cadrul alegerilor interne, care se apropie tot mai repede.

În încercarea de a-și atrage sprijinul primarilor PNL din județ, le-a organizat acestora o excursie la București, cu intrare la Palatul Victoria. La șeful Guvernului, și posibil viitor candidat la conducerea partidului, pe care Boboc și apropiații lui se pare că îl agrează.

Nu cunoaștem ce i-au cerut premierului Florin Cîțu. Și nici ce le-a promis. Nu am văzut ca premierul să aibă la purtător măcar o agendă ca să noteze cerințele primarilor. La rândul lor, primarii nu păreau să fi fost pregătiți să ceară ceva. Cu excepția a 2 edili, ceilalți au mers cu mâinile în buzunar la întâlnirea cu premierul României! Poate la viitoarea deplasare la București. După alegerile locale din 2024, când Boboc va avea pretenția de a candida, pentru că trebuie să recunoaștem că la asta se pricepe cel mai bine. Când este vorba de cheltuit banii partidului pe campanii și sondaje care să-i scoată în evidență sprânceana, Boboc este un adevărat ”ASS-hole”!

Trebuie să recunosc că astăzi l-am sunat pe Boboc să-l întreb dacă s-a hotărât să candideze. Nu s-a hotărât! Până în august mai are timp să-i vrăjească pe cei care mai cred că lupul își schimbă năravul.

Așteptăm următoarea “excursie” organizată de agenția de turism a lui Cătălin Boboc, dacă va mai avea puterea să tragă de ușa Palatului Victoria!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry