În goana după ciolan, Orban face declarații halucinante: ”În alte țări negocierile pentru un guvern de coaliție durează și luni de zile”

Cu școli închise, cu sistemul medical la pământ, cu HoReCa în prăpastie, fostul premier Ludovic Orban vine cu declarații șocante, susținând că alte state negociază luni de zile pentru formarea unui guvern:”În alte țări negocierile pentru un guvern de coaliție durează și luni de zile”

Inclusiv președintele Iohannis a lăsat să se înțeleagă că ar putea să mai existe o rundă de negocieri, în funcție de reacțiile celorlalte partide, social democrații fiind primii chemați la consultări.

Aflat la jumătatea lunii decembrie, în pandemie, PNL uită că prioritar pentru România este ca la începutul lunii ianuarie să avem conturat bugetul și să evităm astfel blocajul în instituțiile publice.

Conducerea PNL a dovedit și de această dată că interesul este să le ofere lui Orban și lui Câțu ciolane groase, pentru că merită nu? După rezultatul alegerilor parlamentare! Interesul românilor, a celor care le-au acordat votul în ultimii doi ani, este în continuare în plan secund.

Guvernul de uniune națională, propus de PSD, este necesar pentru a scoate țara din criza sanitară și economică, mai ales dacă negocierile între grupările politice nu ajung la un rezultat, guvernul interimar neputând emite ordonanțe de urgență.

Fostul premier Ludovic Orban a dat dovadă de inconștiență când a făcut aceste afirmații în condițiile în care, în câteva luni, Guvernul pe care se hotărăsc ei să-l dea nu va mai avea ce guverna.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry