Revista ”Sportul brăilean”, o încununare de emoții, surprinse de oameni deosebiți!

Revista ”Sportul brăilean”, o încununare de emoții, surprinse de oameni deosebiți!

 

 

Lansarea celei de-a X-a ediții a Revistei ”Sportul brăilean” m-a surprins într-un mod extrem de plăcut. Asta în special pentru că nu aveam cunoștințe despre ceea ce înseamnă de fapt acesată revistă. Ca orice femeie, m-am așteptat să gasesc statistici, clasamente și o trecere în revistă a anului sportiv 2018.

Am fost plăcut surprinsă să constat că o mână de oameni deosebiți, colegi în față cărora ma înclin, au contribuit la ralizarea acestui material, plin de emoții, interviuri extraordinare și o imagine a sportului, așa cum rar o întâlnești în presa scrisă.

Semnatari ai articolelor din cuprinsul numărului 10 al revistei ”Sportul brăilean” sunt: prof. dr. Viorel Mortu, Virgil Matei, Mircea Cărbunaru, colegul meu Cristian Silviu Boală, prietenul meu drag Eduard Bucureșteanu, Valerică Butoi, Adriana Albușoiu și Zamfirel Teodorescu. Coordonator la toate cele 10 numere, cu multă dăruire și pricepere, a fost Mircea Cărbunaru.

Iubitorii de sport, care își doresc să dețină în colecția personală cea de-a X-a ediție a Revistei ”Sportul brăilean”, pot intra în posesia ei la sediul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Brăila. Revista se va distribui în cadrul circuitului sportiv, la diferite manifestări ale direcției și a avut un tiraj de 650 de exemplare.

Pentru a vă stârni interesul, vă pot spune că revista cuprinde un interviu senzațional cu Georgeta Antohi-Gabor, fosta colegă de echipă naţională a Nadiei Comăneci, realizat de Mircea Cărbunaru, dar și un articol extraordinar semnat de prof. dr. Viorel Mortu – “Fănuş Neagu, cronicarul de sport”.

Este cu adevărat incredibil felul în care pasiunea pentru sport unește oameni deosebiți, care își pun amprenta pe istoria sportului, realizând capodopere care să dăinuie cât timpul.

 

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry