S-a grăbit ca fata mare la măritat! Paladi nu e confirmat în rândul liberalilor! PNL Brăila rămâne cu un deputat ales prin redistribuire!

Curg lacrimi la PNL Brăila după ce liderul deputaților, Gabriel Andronache a anunțat că nu se confirmă adeziunea lui Adrian Paladi. Asta după ce deputatul de la Cireșu, ajuns și el în Parlamentul României prin redistribuire( că doar nu l-au votat brăilenii) rânjea fasolea în fața camerelor frecându-și mâinile.

”Lovitura PNL Brăila” – strigau unii înflăcărați, grăbiți în a-i aduce osanale lui Alexandru Popa, șeful liberalilor pe tot județul. Ei bine, socoteala de la Cireșu nu se potrivește cu cea din capitală. Liberalii nu par să se înghesuie să-l primească în rândurile lor pe traseistul Adrian Paladi.

“Vă aducem la cunoştinţă că nu confirmăm adeziunea deputatului George Adrian Paladi la Grupul parlamentar PNL din Camera Deputaţilor. În acest context, informăm că numărul deputaţilor afiliaţi Grupului parlamentar al PNL rămâne 81. Urmează a se lua act de calitatea de neafiliat a deputatului George Adrian Paladi, dacă nu depune o altă solicitare”, se precizează în adresa transmisă Biroului permanent al Camerei Deputaţilor de liderul deputaţilor PNL, Gabriel Andronache.

Vorba prin sat este că nici primarul de la Viziru nu este convins că a făcut o alegere bună când s-a ”îmbătat” cu puterea lui Prâslea cel pitic. După ce a închis ușa sediului PNL, la plecare, Măcrineanu căuta direcția spre stânga și s-a lovit de un sens unic.  

Până la finalul ”campaniei” mizerabile pe care o duce PNL Brăila, avem toate șansele să aflăm că Popa va rămâne cu Bordea… ceea ce nu e o pierdere pentru aaabsolut nimeni!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry