Club de Vacanta, in perioada 2 iulie – 10 august

Club de Vacanta, in perioada 2 iulie – 10 august

 

Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” Braila organizeaza si in acest an editia de vara a mult-asteptatului Club de Vacanta, in perioada 2 iulie – 10 august.

“Anul 2018 vine cu o noua editie a Clubului de Vacanta, cea de-a IV-a, si cu noi provocari pentru cei mai mici utilizatori ai Bibliotecii. Urmare a succesului de anul trecut, am marit numarul atelierelor sportive, ajungand la 11, fata de 7 in 2017 si am introdus ateliere de karaoke, limba engleza prin povesti, limba spaniola, micul arhitect (modelaj in lut). O veste buna avem si pentru copiii indragostiti de activitati in aer liber: se pastreaza atelierul Hoinarind prin Braila si se intorc partenerii nostri de la Cercetasii Romaniei – Scout Local Braila, cu Vacanta in ecobaza. Exista si multe alte suprize, dar le lasam utilizatorilor bucuria de a descoperi propunerile noastre. In total avem peste 50 de ateliere si peste 50 de voluntari implicati. Le multumesc tuturor partenerilor implicati pentru gestul nobil de a oferi din timpul liber copiilor braileni precum si colegilor bibliotecari. Fara aceasta echipa, Clubul de Vacanta nu ar fi existat.” – declara dr. Eduard Claudiu Braileanu, sef serviciu Relatii cu Publicul.

Reamintim ca accesul la activitatile clubului se face pe baza permisului de biblioteca. Inscrierile la Clubul de vacanta se fac incepand de miercuri, 2 mai, la Sala de Lectura, et. 1, la sediul Bibliotecii din P-ta Poligon, nr.4. Anul acesta la inscrierea copilului se va completa un ACORD DE FOTOGRAFIERE semnat de parinti/bunici.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry