Nico, Corina Chiriac si Vunk! Tu in ce seara mergi la concert?

Nico, Corina Chiriac si Vunk! Tu in ce seara mergi la concert?

 

A inceput vanzarea biletelor pentru Editia a XIV-a a Festivalului International de Muzica Usoara „George Grigoriu”. Festivalul va avea loc intre 18-20 mai 2018, la Teatrul “Maria Filotti” din Braila.

Deschiderea Festivalului va avea loc vineri, 18 mai, incepand cu ora 19.00. Prima seara de concurs se va incheia cu un concert sustinut de NICO. Pretul unui bilet pentru ziua de vineri este de 25,75 lei.

In cea de-a doua seara, dupa concursul propriu-zis, va avea loc un Recital Rosella Zittiello – castigatoarea Trofeului editiei 2017. Sambata, iubitorii de muzica usoara vor avea parte de un concert, sustinut de una dintre solistele de mare succes din muzica usoara a anilor ’70 si ’80, CORINA CHIRIAC. Pretul biletului pentru ziua de sambata este de 25,75 lei.

Duminica, 20 mai, in ultima seara dedicata Editiei a XIV-a a Festivalului International de Muzica Usoara „George Grigoriu” va avea loc decernarea premiilor si Gala Laureatilor. Pretul unui bilet pentru ziua de duminica este de 36,05 lei. Participantii vor avea parte de un concert extraordinar, sustinut de trupa VUNK.

Biletele pot fi achizitionate de la Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Braila (Centrul de Creatie Braila), Piata Traian, nr. 2, in limita locurilor disponibile. Informatii suplimentare puteti obtine la numarul de telefon 0239.614.710.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry