Azi încercăm să salvăm o viață! Haideți să-i găsim proprietarul!

Azi încercăm să salvăm o viață! Haideți să-i găsim proprietarul!

 UPDATE: Câinele a fost eutanasiat. Decizia a aparținut medicilor care au hotărât să-i pună capăt suferinței. Patrupedul a suferit o ruptură la coloana, iremediabilă. Salvatorul lui ne-a contactat, în lacrimi, spunând că a făcut tot ceea ce era omenește posibil. Au fost și persoane care au dorit să se implice financiar și le mulțumim pe această cale. Din păcate, starea în care se afla animalul se agrava iar durerile erau de nesuportat.

 

 

Câinele lup care a fost lovit, probabil de un autoturism, în zona Ciocârlia, are nevoie de ajutorul nostru.

Brăilenii care l-au găsit pe patruped, în stare de agonie, au făcut tot ceea ce le-a stat în putință pentru a-l salva, aceștia au mers inclusiv la o clinică din București, pentru a-i salva viața.

”Am fost inițial aici în Brăila, la domnul doctor Căpățână. L-a consultat, însă nu i s-au dat șanse de supraviețuire. Apoi am mers la o clinică renumită din capitală, unde ni s-a spus același lucru. Încercăm să gasim stăpânul pentru că acest câine poate supraviețui însă are nevoie de îngrijiri. Trebuie să stea cineva cu el, să îl șteargă când își face nevoile. Sincer vă spun, nu aș vrea să luam decizii noi, care l-am găsit. Nu putem să luăm decizia să-l eutanasiem și după aceea să se trezească proprietarul câinelui, să ne acuze că i-am omorât câinele”, ne-a declarat Alin-Dorin Palanceanu, cel care are grijă în acest moment de patruped.

Brăilenii care recunosc căinele lup sunt rugați să anunțe proprietarul! Viața acestui patruped depinde de stăpânul său. Cei care cunosc și pot să dea informații care să ne ajute îl pot apela direct pe Alin-Dorin Palanceanu la numărul de telefon 0755.344.861.

 

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry