Brăilean mort în tragedia feroviară din Grecia! Ionuț Culea avea doar 34 de ani!

Cel puțin 57 de persoane au murit și 85 au fost rănite marți noapte, în Grecia, în coliziunea unui convoi de marfă și a unui tren de pasageri care efectua o cursă între Atena și Salonic, au anunțat pompierii.

Printre victime se numără și brăileanul Ionuț Culea în vârstă de 34 de ani. Ionuț se întorcea de la Atena, unde susținuse proba teoretică pentru permisul de conducere. Mătușa tânărului, care l-a crescut de mic, a vorbit cu el chiar în ziua tragediei.

”Știam că trebuia să se întoarcă acasă cu trenul. Nu a mai găsit locuri în trenul care a fost înainte de acest tren blestemat. Am vorbit cu el pe video, l-am sunat. Mi-a spus „Mama, am luat 30 din 30!”. Vineri trebuia să dea traseul. Nu vă puteți imagina durerea mea! Dacă nu îmi scria două zile, intram în panică și îi sunăm pe colegii lui, până dădeam de el”, ne-a declarat Gina Todor.

Ionuț muncea în Grecia, în domeniul construcțiilor, însă avea o iubită în România și planuri mari de viitor. Plecase din orașul natal în urmă cu aproximativ 10 ani, după cum ne-a relatat mătușa sa.

”Repatrierea trupului neînsuflețit se va realiza după finalizarea, de către autoritățile elene, a tuturor procedurilor specifice în astfel de situații deosebite. Consulatul General al României la Salonic continuă dialogul cu autoritățile locale și cu familia cetățeanului român și va asigura asistența și protecția consulară necesare, conform competențelor legale”, a comunicat MAE.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry