Două adolescente din județul Brăila sunt căutate la nivel național și internațional!

La data de 17 octombrie a.c., 10:30, o femeie de 79 de ani, din orașul Însurăței, a sesizat dispariţia nepoatei sale, Tudose Mariana, în vârstă de 16 ani, care, în jurul datei de 28 septembrie 2020, a plecat de la domiciliul comun și nu a mai revenit.

Din verificări a rezultat că minora a mai plecat anterior de la domiciliu, revenind acasă de fiecare dată, după anumite intervale de timp.

Semnalmente: înălţime 150 de cm, greutate aproximativ 45 de kg, constituție atletică, ochi albaștri, păr blond și față rotundă.

De asemenea, astăzi, la ora 11:30, o femeie de 45 de ani, din localitatea Cuza Vodă, a sesizat dispariţia fiicei sale, Pirlea Iulia, în vârstă de 18 ani, care, din data de 15 octombrie 2020, a plecat de la domiciliul unde locuia cu prietenul său și nu a mai revenit.

În toată această perioadă a comunicat telefonic atât cu mama, cât și cu prietenul său, prin care i-a informat, în mod nereal, cu privire la locul în care se afla, însă, în prezent nu mai poate fi contactată.

Semnalmente: înălţime 165 de cm, greutate 52 de kg, ochi verzi, păr lung, șaten, vopsit blond, piercing în buric, fără semne particulare.

Pentru numitele Tudose Mariana și Pirlea Iulia a fost solicitată căutarea la nivel naţional și internațional.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acestea se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry