Inconștineță pe drumurile din județul Brăila! Polițiștii i-au prins la timp!

La data de 18.02.2021, la ora 12:45, polițiști din cadrul Postului de Poliție Mărașu l-au oprit în trafic pe un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din comuna Mărașu în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând faptul că avea în aerul expirat o îmbibație alcoolică de 1,18 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La aceeași dată, la ora 17:50, polițiști din cadrul Poliției Orașului Ianca l-au depistat  în trafic, pe un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din orașul Ianca, în timp ce conducea un vehicul pe raza orașui de domiciliu.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry