Noapte de foc pentru politisti! De la deranjarea ordinii publice, un brailean a ajuns la spitalul de psihiatrie

Noapte de foc pentru politisti! De la deranjarea ordinii publice, un brailean a ajuns la spitalul de psihiatrie

 

*In noaptea de 25 spre 26 august, patru braileni au fost condusi la sediul Politiei pentru tulburarea ordinii si linistii publice

*Unul dintre acestia este cercetat penal pentru distrugere si ultraj – barbatul a fost internat la psihiatrie

 

 

 

La data de 25 august, ora 23:50, in urma unor sesizari telefonice cu privire la tulburarea ordinii si linistii publice, politistii s-au deplasat in zona unui peco de pe Bulevardul Dorobantilor.

La fata locului au fost identificati patru barbati, cu varste cuprinse intre 23 si 48 de ani, din Braila, care tulburau linistea locuitorilor, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Acestia nu s-au supus masurilor de ordine, fiind necesara interventia politistilor din cadrul Serviciului pentru Actiuni Speciale si a jandarmilor. Toti patru au fost condusi la sediul Politiei Municipiului Braila.

Doi dintre barbati, cu varste de 37 si 48 de ani, au devenit agresivi fizic si verbal, fiind imobilizati si incatusati.

De asemenea, braileanul de 37 de ani le-a adresat amenintari cu moartea organelor de politie, iar pe holul unitatii a lovit cu piciorul usa unei camere, provocand distrugeri prin spargerea acesteia.  

Fiind un pericol atat pentru sine, cat si pentru alte persoane, barbatul a fost internat la spitalul de psihiatrie.

Toti cei patru braileni au fost sanctionati contraventional cu amenzi cuprinse intre 2.000 si 4.500 de lei, in conformitate cu prevederile Legii 61/1991 pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

Totodata, pe numele barbatului de 37 de ani a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de ultraj si distrugere.

 

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry