Prafum cu iz penal! Două brăilence au fost săltate de polițiști în drum spre percheziții!

La data de de 9 februarie a.c., polițiști din cadrul Biroului Proximitate, deplasându-se către imobilul unei femei, în vârstă de 32 de ani, din Brăila pentru efectuarea unei percheziții, au identificat-o pe aceasta pe o stradă din municipiu, fiind însoțită de o altă femeie în vârstă de 26 ani, din Brăila, în timp ce ambele ar fi oferit spre vânzare trecătorilor, parfumuri ce purtau însemne ale mărcilor protejate.

În posesia persoanei în cauză au fost identificate 12 parfumuri, iar asupra celeilalte femei au fost identificate 6 parfumuri.

De asemenea, în incinta imobilului femeii în vârstă de 32 de ani, au fost descoperite 156 de testere ale unor parfumuri ce purtau însemne ale mărcilor protejate și un număr de 22 de astfel de parfumuri.

Toate bunurile găsite, în valoare de 10.000 de lei, au fost ridicate de polițiști, în vederea continuării cercetărilor, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry