Rupt de beat, un tânăr a reușit să se răstoarne cu mașina!

Rupt de beat, un tânăr a reușit să se răstoarne cu mașina!

 

 

În noaptea de 17 spre 18 noiembrie, la ora 02:20, poliţiştii din cadrul Poliției Orașului Ianca au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că între localitățile Ianca și Mircea Vodă, în afara părții carosabile, se afla un auto răsturnat.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confimă, lângă mașina în cauză fiind identificat și conducătorul auto, un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Surdila Găiseanca. Bărbatul se afla în stare avansată de ebrietate și nu a mai fost în stare să ceară ajutor. Norocul lui a fost că alți șoferi, care tranzitau zona, au sunat la 112.

Întrucât șoferul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,89 mg/l.

Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

 

Săptămână de foc pentru șoferi! 53 dintre ei au rămas fără permis!

 

În perioada 12– 18 noiembrie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila au acţionat pe arterele rutiere din municipiu şi judeţ pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave, precum şi pentru constatarea de contravenţii şi infracţiuni rutiere.

În urma activităților, au fost constatate 617 abateri la regimul rutier şi au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 53 de permise de conducere auto.

De asemenea, pentru neregulile constatate la autovehicule, polițiștii au retras 3 certificate de înmatriculare.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry