Un film despre revoluția din ’89 transformă Brăila într-un platou de filmare! Se caută persoane de sex masculin cu vârste cuprinse între 18-60 de ani!

În perioada 8 – 25 februarie 2022 se va turna în Brăila un film despre Revoluția din Decembrie 1989

Regizorul filmului ”Sibiu 89”, Tudor Giurgiu, își propune să readucă în atenția publicului acest episod important din istoria recentă și să facă puțină lumină în evenimentele petrecute în realitate în orașul Sibiu.

Filmările vor reproduce scene ale protestelor de stradă dar și scene de luptă, care vor ilustra degringolada și confuzia instalată în acele zile pe străzi. Au fost alese ca locuri de filmare vecinătatea Liceului Mihail Sebastian, strada Sergent Tătaru, strada Vadul Schelei, precum și zona Parcul Monument – Liceul cu program sportiv.

Echipa de filmare caută persoane dornice să participe la filmări ca figuranți, din Brăila sau Galați.

Se caută persoane de sex masculin cu vârste cuprinse între 18-60 de ani, pentru filmarea propriu-zisă din perioada 8-25 februarie. Pentru persoanele care locuiesc în Galați se asigură transportul.

Pentru înscriere ne puteți contacta la:

0770.784.525 – Maria Anculia

0744.269.279 – Mădălin Chile

Email: casting@connectcasting.ro cu subiectul “Casting Brăila/Galați” (În conținutul mesajului vă rugăm să ne trimiteți NUME, NUMĂR DE TELEFON ȘI 2 FOTOGRAFII RECENTE)

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry