Vacanță în siguranță! | O prioritate a polițiștilor brăileni!

Ieri, 5 iulie, polițiști din cadrul Serviciului Rutier și Compartimentului Analiză și Prevenire a Criminalității au desfășurat o activitate de prevenire în curtea Bibliotecii Județene „Panait Istrati” Brăila, unde le-au prezentat copiilor principalele reguli pe care trebuie să le respecte în calitate de pietoni sau pasageri în autovehicule, precum și cele referitoare la utilizarea bicicletelor, trotinetelor și a rolelor.

De asemenea, polițiștii au pus la dispoziția micilor curioși laboratorul mobil de educație rutieră fiindu-le explicate funcțiunile acestuia, au organizat jocuri educativ-distractive cu implicarea activă a copiilor, toate în scopul prevenirii producerii de evenimente rutiere.

Copiilor le-au fost prezentate o serie de reguli elementare de circulație, s-a vorbit despre trecerile de pietoni, semafoare, traversarea drumurilor, mersul cu bicicletă și semnele de circulație, fiind exersată traversarea regulamentară cu ajutorul covorașului tematic.

Astfel de întâlniri interactive vor continua pe tot parcursul vacanței școlare, pentru ca mesajul să ajungă la cât mai mulți copii!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry