Zece minute îți ia să prepari un chec de post cu nuci și banane.
Ingrediente:
- 4 banane coapte;
- 60 ml ulei;
- 200 g făină;
- 100 g zahăr;
- 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu;
- 1 linguriță praf de copt;
- 100 g nucă tocata;
- Esență de vanilie;
- Un praf sare.
Mod de preparare:
Pisează bananele și combină-le cu uleiul și esența de vanilie. Separat, combină ingredientele uscate: zahărul, făina, bicarbonatul, praful de copt și praful de sare.
Încorporează ingredientele uscate în ingredientele umede și apoi nucile tocate. Toarnă compoziția într-o formă de chec tapetată cu foaie de copt sau margarină/ulei. Apoi, la cuptor pentru 50 de minute, la 180 de grade, sau până când checul se rumenește și trece testul scobitorii.
Această rețetă o găsiți și pe DC News.