Învățăm să gătim gustos cu Iuliana – Dovlecei pane cu sos de usturoi

Învățăm să gătim gustos cu Iuliana – Dovlecei pane cu sos de usturoi

 

 

Ingrediente

– câțiva dovlecei,

– 100 grame făină,

– 3 oua,

– sare,

– 4 căței de usturoi,

– 200 grame smântână,

– o legatură mică de mărar,

– câteva linguri de ulei

Mod de preparare

Spălăm și tăiem rondele de 1 cm dovleceii. Batem cu un praf de sare ouălele. Pe farfurie așezăm făina. Dăm feliile de dovlecei prin făină, ouă și le prăjim la foc mic în ulei incins.

Le scoatem pe hârtia de bucătărie.

Sos de usturoi – curățăm, spălăm și dăm pe răzătoarea mică usturoiul. Îl frecăm cu 2,3 linguri de ulei, un praf de sare și adăugăm smântâna. Amestecăm bine, după care punem mărarul tocat mărunt. Îl lăsăm puțin la rece, după care se poate servi. Succes!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Prezentare generală a confidențialității

Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.