Invatam sa gatim gustos cu Iuliana – Negresa de post cu cafea si gem

Invatam sa gatim gustos cu Iuliana – Negresa de post cu cafea si gem

 

Ingrediente:

  • 400 de grame de faina,
  • 200 de grame de zahar,
  • 170 ml de cafea indulcita,
  • un plic de praf de copt,
  • o esenta rom,
  • 50 ml de ulei,
  • un plic zahar vanilat.

Ingrediente pentru decor:

  • 200 de grame de gem, sau 200 de grame de dulceata
  • 200 de grame de nuca cocos.

Mod de preparare:

Punem intr-un bol incapator faina, uleiul, zaharul, praful de copt, zaharul vanilat si esenta. Amestecati cu un tel si incepem sa adaugam cafeaua, putin cate putin.

Tapetam o tava de 20 pe 35 cm cu hartie de copt. Incingem cuptorul si coacem blatul la foc mic pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se racoreasca. Punem deasupra cu gem sau dulceata si nuca de cocos.

Dam la rece pentru cateva ore. Succes!

                     Redactor: Iuliana Chitoi

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Prezentare generală a confidențialității

Acest site folosește cookie-uri pentru a-ți putea oferi cea mai bună experiență în utilizare. Informațiile cookie sunt stocate în navigatorul tău și au rolul de a te recunoaște când te întorci pe site-ul nostru și de a ajuta echipa noastră să înțeleagă care sunt secțiunile site-ului pe care le găsești mai interesante și mai utile.