Știi unde poți să bei una din cele mai bune cafele din Brăila? La AutoCLAB Piese Brăila! Dar, știi de ce? Pentru că, la AutoCLAB cafeaua este neagră, lungă și gratuită!

În plus, la AutoCLAB Piese Braila avem:

Posibil : Cele mai mici prețuri din Brăila la Piese Auto-Moto!

V-ați săturat să găsiți cele mai mici prețuri doar pe internet? V-ați săturat să plătiți livrarea mai mult decât produsul în sine? AutoClab are soluția: garantăm oferta completă de piese și accesorii auto, posibil la cele mai mici prețuri din Brăila!

Posibilitatea UNICĂ în Brăila de a cumpăra în rate, FĂRĂ DOBÂNDĂ! E mai simplu dacă împarți în 4!

În baza parteneriatului cu TBI Pay, AutoCLAB este primul magazin din Brăila care vă oferă posibilitatea achitării produselor achiziționate în patru rate, cu DOBÂNDĂ 0, doar cu buletinul!

Astfel, clienții noștri își pot alege încă de la început dacă doresc să eșaloneze anumite cumpărături în rate fixe fără dobândă.

Cu programul TBI Pay 0% în 4 rate fără card plătești prima rata pe loc și celelalte 3 rate egale cu prima în următoarele 3 luni.

Consultanta tehnică gratuită prin personal specializat, pregătit să ofere soluții avantajoase!

AutoCLAB investește în specializarea personalului, care vă va îndruma în identificarea celor mai bune soluții, pentru problemele dumneavoastră!

AutoCLAB își propune să devină lider pe piața de piese și accesorii auto, din Brăila, investind în calitatea serviciilor oferite, la cele mai mici prețuri.

Cere o cotație: sună la telefon, sau trimite pe Whatsapp copia talonului mașinii tale și solicită prețurile corecte pentru piesele auto-moto pe care le dorești!

AutoCLAB Piese 0723.00.00.91 (Telefon și Whatsapp) și email: autoclab1@gmail.com

Te așteptăm la sediul nostru, în Brăila, calea Galați, nr. 8, Cinema Central! Vă punem la dispoziție experiența profesională a personalului AutoCLAB, iar cafeaua o dăm noi!

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry