Jurnalul de Braila

Alianţa Pro Bucureşti 2020 – o tocăniță menită să-i pună piedică Gabrielei Firea

Pe de o parte îl avem pe Victor Ponta care îi invită pe liberalii nemulțumiți să treacă la USR, iar de cealaltă parte, Robert Negoiță și ”partidul lui” deschide ușa către social-democrați. Împreună speră să doboare în alegeri primarul general al capitalei.

Europarlamentarul Mihai Tudose spune că această alianță ar avea la bază doi numitori comuni: tupeul și frica.

Tupeu sau frică? Sau ambele….

Citat din Ponta, azi, cu ocazia ,,alianței” cu Robert Negoiță și partidul său: Mă bucur că toți cei sceptici, toți cei neîncrezători, toți cei care credeau în “scenarii” și jocuri de culise – au înțeles azi că PRO România este cu adevărat o Alternativă la PSD și PNL (nu anexa unui alt Partid)!!! Încheiat citatul…

Deci cum să anunți că ești pe picioarele tale, unic și irepetabil, tocmai când anunți că te-ai băgat sub poalele altcuiva?!? Cum să faci așa cevaaaa?!?! Cât tupeu îți trebuie?!?

Îmi pare tare rău de Robert… Avea un ceas frumos la mână… Nu o să-l mai aibă după ce va sta un pic cu Victor…”, a spus europarlamentarul Mihai Tudose.

Victor Ponta a spus că îl susţine pe Robert Negoiţă pentru Primăria sectorului 3, dar şi pentru Primăria Capitalei – atât în 2020, cât şi în 2024. În schimb, Negoiţă a precizat că lansarea candidaţilor acestei alianţe se va stabili ulterior.

“Este o alianţă a răului, pentru că ei împreună doresc să omoare candidatul Gabriela Firea, primarul general Gabriela Firea şi dacă nu reuşesc, măcar vor să contribuie la destabilizarea mea şi să facă un mare serviciu celuilalt candidat. Fac jocul PNL şi USR”, a declarat Firea.

Express Your Reaction
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry